Hakkımızda

Genç Odası.com 2009 yılından bu güne internet üzerinden mobilya satışı yapan Ater Bilişim firmasının bir alt markasıdır.

Ater Bilişim
2009 yılında DemonteMobilya.com,
2010 yılında DeMobilya,
2013 yılında Dinozor Mobilya,
2015 yılında Baby Darling markası ile perakende ve toptan pazarını genişletmiştir.

Ürün kalitesinden ve fonksiyonelliğinden ödün vererek ucuz fiyatlı ve sağlıksız ürün üretmektense, yıllarca kullanıcısına hizmet edecek, ürünü sağlamlaştıracak ve fonksiyonel özelliğini sürerli kılacak kalitede ürünleri üretmeyi felsefe haline getiren firmamız Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünden Onaylı Garanti Belgeli ürünleri müşterilerine göndermektedir.

GencOdasi.com açıldığı ilk günden bugüne sektöründe en çok çeşide sahip olan e-ticaret sitesidir. Farklı markaların tüm modellerini aynı site içerisinde sizlerle buluşturmaktadır. Tüm Türkiye'ye ücretsiz olarak gönderim yapmakta ve bazı modellerde Ücretsiz Kurulum Hizmeti vermektedir.

GencOdasi.com Peşin Fiyatına Taksit, Ücretsiz Kargo, Ücretsiz Kurulum vb hizmetleri genel toplam fiyatı baz alındığında en Düşük Fiyat Garantilidir.

Cari Ünvan: Ater Bilişim, Mobilya, Hizmet Teknolojileri ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.
Adres: Raufbey mah. 8023.sk No:42/A Osmaniye
Cari Bilgiler: Osmaniye VD 099 051 66 23